Start eerste volledig emissieloze bouwplaats van Nederland

24-04-2023
133 keer bekeken

Kom op 12 mei een kijkje nemen in Breda. Aannemingsbedrijf Van der Zanden uit Moergestel gaat op een emissieloze manier een bestaand gebouw ontmantelen en amoveren. Hiermee dragen zij op een duurzame wijze bij aan een schoner milieu en een gezondere leefomgeving.

Wil je de start op 12 mei bijwonen? Stuur dan een berichtje aan: communicatie@alwel.nl

Wij nodigen u graag uit om op vrijdag 12 mei een kijkje te komen nemen op onze bouwplaats Harley aan de Stationslaan 123 in Breda. Tijdens uw bezoek kunt u zien hoe wij op een emissieloze manier een bestaand gebouw aan het ontmantelen en amoveren zijn. Hiermee dragen we op een duurzame wijze bij aan een schoner milieu en een gezondere leefomgeving.

Dit is het eerste CO2-neutrale sloopproject
Aannemingsbedrijf Van der Zanden uit Moergestel voert dit project uit voor Alwel. In de afgelopen jaren heeft Van der Zanden enorm veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrisch materieel, zonne-energie en oplaadbare accucontainers van 2,32 MW.
Door deze investeringen is Van der Zanden in staat om dit project volledig emissieloos en circulair uit te voeren. 

Kom zelf kijken hoe we te werk gaan
U bent van harte welkom tussen 13.00 en 15.00 uur op de bouwplaats om onze innovatieve manier van werken te bekijken en vragen te stellen aan onze experts.We kijken uit naar uw komst!

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen