Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwen

03-11-2022
167 keer bekeken

Hierbij een link naar alle informatie over de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwen – een mooi instrument vanuit de Rijksoverheid om bouwondernemingen/aannemers etc. te helpen met de aanschaf van emissieloos bouwmateriaal. In combinatie met hogere eisen vanuit overheden...

Wilt u emissieloze (uitstootvrije) bouwmachines kopen of uw bestaande bouwwerktuigen/zeegaande bouwvaartuigen ombouwen? Of heeft u een innovatief idee om emissieloze (uitstootvrije) bouwmachines en de daarvoor benodigde laadinfrastructuur te verbeteren? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB). De regeling richt zich op bouwbedrijven die in Nederland gevestigd zijn die zelf materieel hebben en bedrijven die bouwmaterieel verhuren. Met bouwmachines bedoelen we bouwwerktuigen, hulpfuncties en bouwvoertuigen.

De regeling loopt van 9 mei 2022 tot en met 31 december 2026. U mag subsidie aanvragen voor meerdere onderdelen. Bekijk de looptijd en laatste informatie over het beschikbare budget van de verschillende onderdelen, op onderstaande pagina’s.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen