INDUSA aanwezig op Ecomobiel 11, 12 en 13 oktober - kom je bij ons langs?

13-09-2022
230 keer bekeken

Op 11, 12 & 13 oktober 2022 vindt de 13de editie plaats van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. We zullen als INDUSA aanwezig zijn en elke dag speakersessies verzorgen over bijvoorbeeld de emissieloze bouwplaats en duurzame opdrachtverlening.

Op de stand hebben we een bijzondere eyecatcher weten te regelen: een beursmodel van een praatpaal die is omgebouwd tot elektrische laadpaal, een project van Ecoleon, een label van Van Doorn uit Geldermalsen.

Elke beursdag vullen we een speakerslot vanuit de INDUSA partners. Het programma:

-Dinsdag 11 oktober 13.30-14.00: Kees van Dam van ESCHDOORN en Max Aerts van DENS over het pilotproject emissieloze bouwplaats bij de oprit van de N289. Dit is een deelopdracht binnen het prestatieonderhoudscontract OPC van de Provincie waar ook een elektrische veegwagen is ingezet. Bij de pilot is als eerste ter wereld een hydrozine aggregaat ingezet, waarbij waterstof met behulp van mierenzuur zonder gevaar voor explosie wordt opgeslagen. Met dit aggregaat ben je minder afhankelijk van stroom op de bouwplaats zelf.

-Woensdag 12 oktober 13.30-14.00: Anne Koudstaal van Dura Vermeer over Emission 0, een efficiënt digitaal deelplatform dat vraag en aanbod samenbrengt bij één centraal punt voor verhuurbedrijven en de aannemerij waarbij  emissieloze materieelstukken voor projecten gereserveerd kunnen worden.

-Donderdag 13 oktober 13.30-14.00: Joost de Jong van BAM infra Over de duurzame aanleg van N395 Hilvarenbeek-Oirschot met de toepassing van Zero-Emissie materieel.

  • Op welke manier hebben wij invulling gegeven aan de gezamenlijke duurzaamheid ambities binnen het project N395?
  • Hoe ziet de toekomst eruit qua ontwikkeling van Zero Emissie bouwmaterieel
  • Wat kunnen we gezamenlijk doen om de ontwikkeling van duurzaam materieel te stimuleren.

Ook op donderdag 13 oktober is er een Gemeentedag in een parallel programma waar Carla Vosmaer een interactieve sessie zal verzorgen over duurzaam aanbesteden in relatie tot andere duurzame activiteiten in je gemeentelijke organisatie op het gebied van emissieloos werken.

Je vindt INDUSA in Hal 6 op stand 069. We ontmoeten je graag!

Meld je hier aan: https://www.ecomobiel.nl

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen