Mobiliteit onderdeel van Verbindingsfestival

02-09-2021
210 keer bekeken

Digitalisering van verkeersborden en wat zijn duurzame alternatieven voor aluminium? Maar ook wat kunnen slimme sensoren betekenen bij het monitoren van drukte op wegen?

Onder andere deze twee mobiliteitsonderwerpen komen aan de orde tijdens het Verbindingsfestival ‘De Slimme Stad’. Dit gratis online event wordt op donderdag 30 september van 12.30 uur tot 16.00 uur gehouden.

Slimme stad

Het verbindingsfestival is een evenement voor professionals in de bouw, vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte. Deze keer staat het evenement in het teken van de Slimme Stad. De ontwikkeling van technologie zorgt er immers voor dat we onze steden steeds slimmer en efficiënter kunnen inrichten. Tal van keynote sprekers en projecten passeren de revue. Tijdens het Verbindingsfestival kunnen deelnemers op verschillende manieren verbinden, namelijk: door te speeddaten, door met andere festivalgangers, (kennis)partners of experts uit te nodigen voor een privé-videocall, door te chatten en door privé afspraken te maken tijdens het Verbindingsfestvial.

Het festival wordt afgesloten met een heuse digitale afterparty. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://verbindingsfestival.online/

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen