Delen van goede voorbeelden tijdens Klimaatweek

26-08-2021
249 keer bekeken

Met als doel organisaties, bedrijven én burger te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, wordt van 28 oktober tot en met 5 november de Nationale Klimaatweek gehouden. In deze Klimaatweek staat op 1 november de Dag van het Klimaatakkoord op het programma.

De Nationale Klimaatweek vindt plaats onder aanvoering van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Betrokken ministeries, klimaatprogramma’s en partners gaan zelf activiteiten organiseren en goede voorbeelden delen. Ook bezoeken bewindspersonen uiteenlopende projecten en activiteiten in het land. Kijk voor meer informatie op https://www.iedereendoetwat.nl/wat-nederland-doet/nkw.

Delen projecten

Een belangrijk onderdeel van de Nationale Klimaatweek is het delen van goede duurzame en circulaire projecten. Uiteraard doet INDUSA daar aan mee. Graag laten wij namelijk ook op onze website die goede projecten zien. Ben jij als bedrijf of organisatie met een duurzaam infraproject bezig laat dit ons weten via indusa@brabant.nl.

Dag van Klimaatakkoord
Op 1 november is het de Dag van het Klimaatakkoord. Dan is het Klimaatakkoord ruim twee jaar in werking. Momenteel wordt er nog hard aan het programma voor die dag gewerkt. Maar nu al staat vast dat het een dag wordt om te informeren, te debatteren, te motiveren, te verbinden en te verrassen. Kijk voor meer informatie op: https://www.klimaatakkoord.nl/actueel/nieuws/2021/07/01/dag-van-het-klimaatakkoord-in-opbouw

 

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen