Webinars over MilieuKostenIndicator en DuboCalc

08-06-2021
394 keer bekeken

Zoek jij ook naar de manier om duurzaamheid te waarborgen in je aanbestedingen voor de Openbare Ruimte of de GWW? Inkoop en projectmanagement zijn hierin cruciaal. Maar tegelijkertijd helpt kennis van de aanbestedingsinstrumenten ook in de mate projecten duurzaam kunnen worden uitgevoerd.

Twee belangrijke instrumenten om bij aanbestedingen in te zetten zodat ook de markt wordt uitgedaagd mee te helpen aan het verduuzamen van onze projecten, zijn de MilieuKostenIndicator (MKI) en de berekeningssoftware DuboCalc.

Op 29 juni is de MKI onderwerp van gesprek tijdens een webinar. Gedurende ongeveer twee uur draait het om onderling kennis en praktijkvoorbeelden delen met andere collega's in jouw regio (Noord-Brabant en Limburg). De webinar is in eerste instantie bedoeld voor medewerkers van gemeenten, maar andere overheden zijn ook welkom om mee te doen.
Spreker is dan Martijn Weening van de provincie Noord-Holland.


Provincie Noord-Holland
Sustainability consultant
LinkedIn

Als tweede wordt op 8 juli DuBocalc besproken tijdens een eveneens ongeveer twee uur durende webinar met een vergelijkbare insteek: onderling kennis en praktijkvoorbeelden delen met collega's uit diezelfde regio: Noord-Brabant en Limburg. Dan doet Bas Mentink van Royal HaskoningDHV het woord.


Royal HaskoningDHV
Sustainability consultant
LinkedIn


Platform WOW is de organisator van deze webinars.

MKI: meer info en aanmelden

 

DuboCalc: meer info en aanmelden

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen