Openbare consultatie leidraden platform CB’23 2020-2021

25-03-2021
369 keer bekeken

Platform CB’23 wil bouw-breed partijen met circulaire ambities met elkaar verbinden, ook in de GWW-sector. Het streven is om vóór 2023 nationale, bouwsector-brede afspraken op te stellen over circulair bouwen. Op dit moment is een nieuwe set beschikbaar voor consultatie. Zie hier tekst vanuit CB23

Help mee om tot een uniforme manier van circulair inkopen en ontwerpen te komen en geef jouw reactie op de conceptleidraden! De actieteams Circulair Inkopen en Circulair Ontwerpen zijn trots op dit tussenresultaat dat met een brede groep uit de sector is behaald. Om te zorgen dat het nóg beter wordt en op een breed draagvlak kan rekenen, is feedback vanuit nóg meer invalshoeken belangrijk.

Geef van 17 maart tot en met 7 april 2021 jouw feedback op deze 80%-versies. Let op! Alleen commentaar dat via het formulier onder de link is ingevuld nemen ze in behandeling, dus geen losse e-mails of mondelinge reacties.

De actieteams beoordelen alle opmerkingen, aanvullingen en suggesties en zullen in juli 2021 een definitieve versie van de leidraad presenteren. Je kunt de leidraden daarna vrij toepassen op jouw circulaire bouwprojecten, net als het Lexicon circulaire bouw en de eerder verschenen leidraden Meten van circulariteit en Paspoorten voor de bouw.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen