Kennisplatform voor een duurzame Brabantse infrastructuur

05-03-2021
267 keer bekeken

INDUSA (Innovatie, Duurzaamheid en Samenwerken) lanceerde op 5 maart 2021 het kennisplatform www.indusa-infra.nl. Op dit platform kunnen partners op het gebied van verduurzaming van infrastructuur in Noord-Brabant kennis delen en van elkaar leren.

De komende tijd wordt hard gewerkt aan het verder inrichten en vullen van de website. Zo groeit de website  uit tot de plek waar informatie en kennis over ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van duurzame infrastructuur bij de INDUSA partners en marktpartijen te vinden is.

De provincie Noord-Brabant en Koninklijke Bouwend Nederland namen samen het voortouw om dit centrale platform te ontwikkelen. Door samen te werken aan duurzame oplossingen voor  infrastructuurprojecten en met elkaar te delen wat daarbij wel werkt en wat niet, help je elkaar om per project de beste of meest haalbare oplossingen ten uitvoer te brengen.

Samenwerkingsverband

INDUSA (Innovatie, Duurzaamheid en Samenwerken) is een samenwerkingsverband van de provincie Noord-Brabant, Koninklijke Bouwend Nederland en de vijf grootste gemeenten in Noord-Brabant, te weten

’s-Hertogenbosch, Tilburg, Helmond, Breda en Eindhoven. Door samen te werken aan vernieuwende oplossingen voor een duurzame weginfrastructuur, kunnen er sneller stappen worden gezet in het bereiken van de klimaatdoelstellingen (circulariteit, klimaatadaptatie en CO2 reductie).

Samen sneller op weg naar een duurzame Brabantse infrastructuur

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen