Jaarcongres Schoon en emissieloos bouwen

18-10-2023 159 keer bekeken 0 reacties

Begin

30-11-2023 om 13:00

Einde

30-11-2023 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

SMT Netherland, Dukaat 1 8305 BC Emmeloord

Zero emissie is alleen haalbaar als opdrachtgevers en opdrachtnemers in de groen-, bouw- en infrasector goed samenwerken. Op het jaarcongres Schoon en emissieloos bouwen van Cumela (brancheorganisatie voor groen, grond en infra) doe je inspiratie op hoe.

Toonaangevende branchespecialisten, opdrachtgevers, cumelabedrijven en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat nemen je mee in de uitdagingen van schoon en emissieloos bouwen. Aanmelden kan via deze link.

Gevarieerd & praktisch programma

Toonaangevende branchespecialisten, opdrachtgevers, cumelabedrijven en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat nemen je mee in de uitdagingen van schoon en emissieloos bouwen.

Petrouschka Werther, Directeur Duurzame Mobiliteit van Ministerie IenW, praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoon en emissieloos bouwen en het SEB-convenant. Onze gastheer Ben Möhlmann van SMT zorgt dat je in Emmeloord het nieuwste materieel kunt bewonderen en praat ons bij over emissieloos materieel.
 

Deze experts delen hun kennis en ervaring

• Bart van Wijlen van Van Wijlen infra, milieu, sport en groen.
• Robert de Jager namens Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden en Jeroen Gijzen van De Vries & van de Wiel over de succesvolle aanbesteding en werkzaamheden aan de ‘Sterke Lekdijk’.
• Flip Oude Weernink van ElaadNL over slimme en duurzame laadoplossingen voor elektrisch materieel.
• Nico Willemsen van Cumela en Hans Zwaanenburg van BMWT over aanbestedingen en techniek.

En nog veel meer. Het definitieve programma volgt nog. Natuurlijk is er vóór aanvang en na afloop tijd om met elkaar van gedachten te wisselen.
 

Programma

13:00 uur: Inloop en mogelijkheid om het nieuwste materiaal van SMT te bekijken
14:00 uur: Aanvang congres
17:30 uur: Netwerkbuffet

 

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen