UITNODIGING | Ontbijtsessie De Groene Koers - Technische Kontaktdagen

22-05-2023 68 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-06-2023 om 07:45

Einde

08-06-2023 om 09:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoe snel kunnen we emissievrij werken in de bouwsector? Deze vraag staat centraal tijdens de ontbijtsessie op de Technische Kontakt Dagen (TKD), georganiseerd door De Groene Koers.

Op 8 juni – een uur voordat de TKD start - bespreken we de Routekaart(en) en gaan we in op de grote opgaven waar de bouw-, infra-, GWW en groensector mee te maken krijgt.

U bent  beleidsmaker, inkoper of belangenbehartiger en moet de komende jaren invulling geven aan de Routekaart Schoon en Emissieloos Bouwen (SEB). Tijdens de ontbijtsessie krijgt u handreikingen om de komende jaren de uitstoot door materieel al te verminderen. Met elektrisch materieel, maar ook door de inzet van schone Stage V machines. Welke ontwikkelingen en innovaties kunt u op korte termijn verwachten? Hoe snel innoveert de markt voor bouwmaterieel? Welk materieel is al beschikbaar? Voor welk materieel is de ontwikkeling van zero emissie uitdagend? En… welke gevolgen heeft dat?

Heel bewust koos De Groene Koers voor een ontbijtsessie op de TKD. Omdat iedereen hier zowel letterlijk als figuurlijk met de voeten in de klei staat. En omdat De Groene Koers partijen met elkaar wil verbinden. De TKD biedt de uitgelezen kans om niet alleen over een schonere toekomst te praten, maar ook om de praktijk te ervaren.

Locatie en tijd
Nobelhorst, Almere, donderdag 8 juni 2023 van 7.45 tot 9.30 uur

Programma 
7.45 Inloop
8.15 Welkomstwoord
              Wim van Mourik, voorzitter dagelijks bestuur Cumela
8.20 Aandachtspunten in de Routekaarten SEB
              Katja van Roosmalen, De Groene Koers
8.30 Waar moeten aanbestedende partijen rekening mee houden?
              Nico Willemsen, beleidsmedewerker Cumela en De Groene Koers
8.40 Ervaringen met zero emissie draaien en de inspanningen van brancheverenigingen
              Jorrit van Ommen, verenigingsmanager Bouwend Nederland en De Groene Koers
8.50 Hoe er nu al schoner gewerkt kan worden en inzicht in de (operationele) beschikbaarheid van ZE-materieel
              Jan Hommes, directeur BMWT
9.10 Gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan
9.30 De TKD opent. Een mooie gelegenheid om het nieuwste materieel aan het werk te zien!

Over de TKD
De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa en wordt voor de 28ste keer georganiseerd voor alle geïnteresseerden in grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en -industrie. Met een buitenterrein van 118.000 m2 voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtauto’s en dumpers maakt het de TKD tot een unieke buitenbeurs, waar bovendien veel low en zero emissie materieel te zien is.

Team De Groene Koers 

Jorrit van Ommen, Nico Willemsen, Hans Zwaanenburg, Katja van Roosmalen

Aanmelden kan via deze linkhttps://www.aanmelder.nl/technischekontaktdagendegroenekoers8juni/subscribe?survey_id=151531&invitation_key=-RSLvXd5yBvMGpvl9Bsa7ihWaW52X2tleV92MgpwMApJMTQ0Mjc5Ckk4NjI5NzMxCmNfY29kZWNzCmVuY29kZQpwMQooVmGuUTV_6pZmQuE7VBidhRyZ6CFuOvt3CVNHKRw4cbzHCnAyClZsYXRpbjEKcDMKdHA0ClJwNQpOTk50cDYKLg..

0  reacties

Cookie-instellingen