PIANOo-congres 2023: Demarreer mee en meld je nu aan! Apeldoorn

08-06-2023 54 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-06-2023 om 09:00

Einde

08-06-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Als overheden willen we verandering in de markt creëren: bijdragen aan een meer digitale, schonere, duurzamere en socialere wereld. Inkoop moet meebewegen in die transities. Wat kun je als inkoopprofessional of opdrachtgever in de publieke sector doen om transities te versnellen?

Om transities te kunnen versnellen zullen we moeten schakelen en verbinden, zowel met de voorhoede als binnen het peloton van publieke inkoop. Samen gaan we sneller, door mee te liften op elkaars ervaring en de (inkoop)kracht van het peloton te benutten. We leren en profiteren van kleine en grote koplopers, die elk op hun eigen terrein een demarrage inzetten.  

Kenniskoers
In de inspirerende omgeving van Omnisport in Apeldoorn zetten we op donderdag 8 juni een ‘kenniskoers’ in gang voor aanbestedend Nederland. Met: 

  • Plenaire keynotes van Lucas Simons (Markttransformaties en de rol van inkoop), Muel Kaptein (Ethisch veranderen) en Maarten Ducrot (Koersen of tekentafelwielrennen). 
  • Keuze uit 25 uiteenlopende deelsessies, zoals CO₂-beprijzing, aan de slag met een actieplan MVOI, veranderende Europese regelgeving, prijsvorming bij een bouwteam en nationale veiligheidsrisico’s beheersen bij aanbestedingen.

Publieke inkopers uit heel Nederland kunnen (gratis) aansluiten en hun interne opdrachtgever(s)* meenemen. 

Registreren
Het PIANOo-congres biedt je de kennis en inspiratie om te kunnen verdapperen, om met volle inzet en gesterkt door een peloton van inkoopcollega’s aan de slag te gaan met de uitdagingen die je tegemoetkomen. Wil je mee koersen? Meld  je dan aan via "start registratie" (met onderstaande link). Het programma stel je vervolgens zelf samen door je aan te melden voor diverse deelsessies.

 

https://www.pianoo-congres.nl/2023

Cookie-instellingen