RAW Gebruikersmiddag - RAW op weg naar 2025

24-04-2023 110 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-06-2023 om 13:30

Einde

14-06-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens deze middagen bespreken we verschillende inhoudelijke RAW onderwerpen zoals raamovereenkomsten, de risico- en indexeringsregeling, duurzaamheid in RAW en meer. Ook lichten we toe wat RAW allemaal voor jou als gebruiker te bieden heeft als het gaat om ondersteuning enz.

  • Op 6, 8 en 14 juni organiseren wij RAW gebruikersdagen. Werk jij dagelijks met RAW? Dan is het bij wonen van één van deze bijeenkomsten iets voor jou!

   Data en locaties: 

   - 6 juni in Zwolle bij de Provincie Overijssel
   - 8 juni in Vianen bij VolkerWessels
   - 14 juni in Veldhoven bij de Gemeente Veldhoven 

   Tijdens deze middagen bespreken we verschillende inhoudelijke RAW onderwerpen zoals raamovereenkomsten, de risico- en indexeringsregeling, duurzaamheid in RAW en meer. Ook lichten we toe wat RAW allemaal voor jou als gebruiker te bieden heeft als het gaat om ondersteuning, laatste ontwikkelde cursussen en de mogelijkheid om bijvoorbeeld je bestek te laten controleren. 

   Met elkaar gaan we de verschillende onderwerpen uitdiepen en bespreken aan de hand van cases, ervaringen vanuit de praktijk. Daarnaast is er voldoende ruimte om vooruit te kijken naar de jaarlijkse release 2023 en de uitkomst van de jaarrelease van de RAW-standaard in 2025.
    

   Voor wie is deze RAW gebruikersdag?

   De RAW gebruikersdag is voor alle RAW gebruikers. Bestekschrijvers, opdrachtgevers en opdrachtnemers, beheerders openbare ruimte, beleidsmakers, RAW experts, RAW werkgroepleden en alle andere RAW betrokkenen. Bekijk het programma om te zien welke thema’s er voorbij komen en interessant voor jou zijn. Naast inhoud staat natuurlijk ook het ontmoeten van elkaar centraal. Genoeg ruimte om bij te praten met de collega’s uit het werkveld ook tijdens de borrel.

  • Inschrijven kan via de website van de CROW: https://www.crow.nl/bijeenkomsten-en-congressen/raw-gebruikersmiddag-raw-op-weg-naar-2025

Cookie-instellingen