Wil jij je in 2023 ontwikkelen op het gebied aanbesteden van werken? Diverse cursusdata!!!!

24-04-2023 92 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-06-2023 om 09:30

Einde

20-06-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je al ervaring hebt met het aanbesteden van werken? Of start je net? Of ben je op zoek naar duurzamere opties voor aanbestedingen? CROW biedt voor elke professional een passende cursus. Wil jij je in 2023 ontwikkelen op het gebied aanbesteden van werken? Bekijk het brede cursusaanbod !

- Ben je nog nieuw op het gebied van aanbesteden of wil je jouw basis weer eens opfrissen? Dan is de "Basiscursus Aanbesteden van werken" iets voor jou.

- Ben je al een stapje verder en wil je jouw kennis over aanbesteden van werken verdiepen? Bekijk dan eens de  "Verdiepingscursus Aanbesteden van werken".

- Ben je bezig met het opstellen van een bouwteamovereenkomst of speelt de gedachte om te kiezen voor een bouwteam? Dan is de cursus "Twee-fasen aanbesteden: Bouwteams" iets voor jou.

Weet je nog niet zeker welke cursus het beste bij jouw wensen aansluit? Bekijk anders het gehele cursusaanbod en maak jouw keuze!

Bekijk hier het gehele cursusoverzicht

   
 
CURSUS
Twee-fasen aanbesteden: Bouwteams
20/06/2022   1 Dag

De populaire cursus Twee-fasen Aanbesteden: Bouwteams neemt je mee in de stof van aanbesteden aan de hand van praktijkvoorbeelden. In deze klassikale cursus leer je wat een bouwteam is en hoe je een bouwteamovereenkomst in de praktijk toepast.

Komt 20 juni niet uit? Deze cursus start ook op 4 oktober.

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE
 
 
 
3 oktober - 1 dag - Eindhoven
Basiscursus Aanbesteden van werken

Bij deze cursus voor opdrachtgevers, inschrijvers/aannemers en/of adviseurs ga je je de basisprincipes van inkoop en aanbesteden van werken eigen maken. Dit doe je binnen twee dagdelen met twee docenten. Aan het einde van deze cursus ken je onder andere de rechten en plichten van de inschrijver en aanbesteder en ben je thuis in alle basisbeginselen van aanbesteden.Komt 3 oktober niet uit? Deze cursus start ook op 23 november

 
 
SCHRIJF JE IN
 
7 december - 2 dagen -  Tiel
Verdiepingscursus Aanbesteden van werken
Tijdens deze klassikale cursus ga je jouw kennis van het aanbesteden van werken verbreden en verdiepen. De Aanbestedingswet en de Gids Proportionaliteit zijn de belangrijke richtlijnen tijdens deze verdiepingscursus. De casuïstiek in de cursus is gericht op de GWW-sector. Gedurende deze tweedaagse cursus krijg je handvatten voor het toepassen van Gids Proportionaliteit en Aanbestedingswet in het aanbestedingsproces.

Komt 7 december niet uit? Deze cursus start ook nog op 22 juni.
 
 
SCHRIJF JE IN
 
 
 
 
DUURZAAMHEID
Duurzaamheid in aanbesteden en contracteren in de bouw en infra
Ben jij als professional werkzaam in de infra/GWW-sector en werk je samen met andere professionals die ook hun aanbestedingen en contracten willen verduurzamen? Dan nodigen wij je graag uit op 10 oktober bij onze nieuwste cursus op gebied van duurzaamheid in aanbesteden en contracteren in de bouw en infra.

Komt 10 oktober niet uit? Deze cursus start ook nog op 24 mei.
 
 
LEES MEER
 
 
Heb je een vraag?
 

Heb je een vraag over CROW Academie of weet je niet zeker of deze cursus aansluit bij jouw wensen? Of wil je meer weten over de incompany-mogelijkheden?

Neem contact op met CROW Academie via 0318 - 69 98 88 of cursus@crow.nl

0  reacties

Cookie-instellingen