CROW Infradag bij Boskalis te Rotterdam, kosten € 450,00

26-09-2022 116 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-11-2022 om 09:00

Einde

10-11-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

We zijn verheugd te melden dat de CROW Infradag 2022 dit jaar als eendaags congres doorgang vindt op 10 november. Ons doel, het met impact delen en uitwisselen van alle kennis en ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, staat immers nog steeds overeind! Max. aantal toegestane bezoekers: 150

Programma

Het inhoudelijk programma bestaat uit drie rondes van vier parallelsessies. Elke sessie heeft een thema en per sessie komen maximaal drie papers rond dat thema aan bod. Binnenkort maken we de indeling van de papers  per sessie bekend.

Vernieuwd asfaltlaboratorium

Boskalis Nederland QRS heeft begin 2022 een compleet vernieuwd asfaltlaboratorium in Rotterdam in gebruik genomen. De moderne apparatuur maakt dat Boskalis zich verder kan ontwikkelen als autoriteit in verharding. De specialistische apparatuur maakt het mogelijk om de mechanische eigenschappen van asfalt en bitumen, zoals stijfheid, vermoeiings- en vervormingsweerstand, te meten en zo voor elke situatie het juiste asfaltmengsel te ontwikkelen. Tijdens de CROW Infradag bestaat de mogelijkheid om een rondleiding door het laboratorium van Boskalis te volgen.

Aanmelden kan via de link: https://infradagen.nl/

0  reacties

Cookie-instellingen