Webinars MilieuKostenIndicator en DuBoCalc voor overheden in Noord-Brabant en Limburg

10-06-2021 40 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-06-2021 om 13:00

Einde

29-06-2021 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Zoek jij ook naar de manier om duurzaamheid te waarborgen in je aanbestedingen voor de Openbare Ruimte of de GWW? Inkoop en projectmanagement zijn hierin cruciaal. Maar tegelijkertijd helpt kennis van de aanbestedingsinstrumenten ook de mate van verduurzaming van de projecten.

Twee belangrijke instrumenten om bij aanbestedingen in te zetten zodat ook de markt wordt uitgedaagd mee te helpen aan het verduuzamen van onze projecten, zijn de MilieuKostenIndicator (MKI) en de berekeningssoftware DuboCalc.

Op 29 juni is de MKI onderwerp van gesprek tijdens een webinar. Gedurende ongeveer twee uur draait het om onderling kennis en praktijkvoorbeelden delen met andere collega's in jouw regio (Noord-Brabant en Limburg). De webinar is in eerste instantie bedoeld voor medewerkers van gemeenten, maar andere overheden zijn ook welkom om mee te doen.
Spreker is dan Martijn Weening van de provincie Noord-Holland.


Provincie Noord-Holland
Sustainability consultant
LinkedIn

Als tweede wordt op 6 juli dan DuBocalc besproken tijdens een eveneens ongeveer twee uur durende webinar met een vergelijkbare insteek: onderling kennis en praktijkvoorbeelden dlen met collega's uit diezelfde regio: Noord-Brabant en Limburg. Dan doet Bas Mentink van Royal HaskoningDHV het woord.


Royal HaskoningDHV
Sustainability consultant
LinkedIn

MKI: meer info en aanmelden

 

DuboCalc: meer info en aanmelden

0  reacties

Cookie-instellingen